Arată că afectează și ți-o erectie

Arată că afectează și ți-o erectie?

Vă surprinde că starea dintilor poate afecta viata sexuala? Baie turcească studiul 2012 a arătat că bărbații care suferă de disfuncție erectilă au avut de trei ori mai mare probabilitatea de probleme pe linia gingiilor, decât bărbații fără probleme de erectie. Oamenii de știință au descoperit că sistemul imunitar începe la invazia de agenți patogeni în corpul gură.

Poti avea erectii puternice, dacă veți fi aderat la aceste sfaturi

Poti avea erectii puternice, dacă veți fi aderat la aceste sfaturiBacteriile apoi amenință să împingă totală de sânge și vasele de sange si fluxul de sange. Curățarea regulată a dinților, în combinație cu utilizarea atei dentare cel puțin de două ori pe zi poate ajuta nu numai pentru dásním, dar și de erectie. http://spital-plasture.info/

Poate, mai multe sticle de bere pe zi are un efect calmant asupra nervilor, dar în cazul în care pentru un pahar de alcool zvedáte încrederea în sine, pentru a atrage o fata de la bar, poate fi, seara se va încheia altfel decât au planificat. Studiile efectuate la Universitatea din Washington, a constatat că beți au mari probleme de erectie și, chiar dacă le va reuși acest lucru, instalarea acestora nu este la fel de puternic ca și cele mai prudente de oameni. Și nu este o problemă doar de o noapte.

Cu ce anume, de stres și de anxietate de disfuncție erectilă sunt implicate, în principal, sunt de acord chiar doctor Ludek Фиала. Potrivit lui, chiar a spus că pe unele tulburări organice sau deteriorare a penisului, sau starea după boli grave, de exemplu canceroase, începe această disfuncție se află “în cap”.

“Destul de bolnav trebuie să efectueze investigații, inclusiv garduri, hormonálního de profil, și așa mai departe, de a face sexuologické de cercetare și de a lua o decizie privind acțiunile de mai departe, o parte integrantă a căreia este aproape întotdeauna repetate interviu cu pacientul, inclusiv lecții, ca în caz de a face cu partenerul său, și așa mai departe.”

Care pot fi cauzele disfuncției erectile?

Care pot fi cauzele disfuncției erectileCauzele disfuncției erectile pot fi, în conformitate cu Fialy de orice tip, de exemplu, un om se simte o femeie, atunci când este umilit comentează sale sexuale, durata actului sexual, etc, sau este frica de noi, de exemplu, mult mai tanara partenera, sau, fie de frica, asociat anterior cu un eșec, cu un alt partener.

“O multime de cauze, iar bărbații în această direcție într-adevăr foarte fragile nádobami. De multe ori, de exemplu, evita contactul cu partenerii lor, din cauza fricii de eșec, dar nimic nu împiedică să trăiască extrem de promiskuitně cu alte câteva sexy партнершами, cu care lipsa de erectie nu are de suferit”, spune medicul. Știm cu toții că fumatul este dăunător pentru sănătate, dar, potrivit dr. Charles Walker cei mai mulți oameni nu-și dau seama că există o legătură directă între fumat și disfuncția erectilă. Un studiu din 2011, în care în British Journal of Urology, a arătat că bărbații care au renunțat la fumat, după opt săptămâni de puternic, de montaj și a atins un maxim de excitare, de cinci ori mai repede decat nefumatorii, care s-au întors la fumat.

Această îmbunătățire se observă, de asemenea, la bărbați, care au renunțat la înlocuitori de nicotina patch, arătând că dăunează nu doar fumatul, dar și însuși nicotina. Doctor Фиала, adăugând că fumatul este complet, fără îndoială, unul dintre factorii care pe termen lung obiceiurile de erectie, nu aduce beneficii, la fel ca și consumul regulat de alcool sau de stupefiante.

Penisul este de multe ori un mister nu numai pentru něžnější sex, dar și pentru bărbați. Unele lucruri legate de caracteristicile sale de oameni să ia pentru a acordat și nu cred chiar cu privire la ceea ce ele apar, altele pot, dar sperie. Citiți explicațiile experților, de ce, de exemplu, la bărbați dimineață erectie, și de frig, penisul se micșorează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *