Medicamente, stresul, lipsa de somn, precum și de igiena, toate acestea pot deveni o cauza a disfunctiei erectile.

Medicamente, stresul, lipsa de somn, precum și de igiena, toate acestea pot deveni o cauza a disfunctiei erectile.

 Că încă doare de erectie și, prin urmare, poate fi periculos pentru viata sexuala cu partenerul tau? Barbatii de multe ori încep să vă faceți griji cu privire la sănătatea lor doar atunci când vor simți probleme în sfera sexuală, – spune dr. Charles Walker, co-fondator Cardiovascular and Sexual Health clinic pe Yaleské universitate. Într-o singură respirație, a avertizat că un stil de viață nesănătos poate reduce nivelul de testosteron și de interes față de sex și duce la probleme de erectie,

Care pot degenera în plin de o erectie.

Care pot degenera în plin de o erectieDisfuncția erectilă sau, mai degrabă, disfunctia erectila (ED), anterior numit aproape defăimat de impotenta este o boală foarte frecventă, susține dr Ludek Фиала cu Sexuologického institutului de la Praga. Potrivit lui, într-o oarecare măsură afectează aproape jumătate din bărbați, în principal, în intervalul de la 35 până la 65 de ani.

“În prezent, observăm că el nu dă contracție, și bărbații, au atins, de exemplu, în treizeci de ani, dar chiar și mai tineri. Montarea de fapt o mulțime de probleme, pe care oamenii înainte să nu fie nevoie. Este vorba despre vitală de incertitudine, de multe ori acesta este, de exemplu, frica de lideri, care nu au reușit la postul său de la angajați că vor fi concediați de la muncă, ritmul de lucru și lucrări de punere în aplicare, mai departe de stres de diferite tipuri, inclusiv o varietate de afiliere probleme,” a spus dr Фиала.

Și a adăugat că printre aceste probleme pot fi atribuite o serie de boli, care, cu încălcarea erectie asociate, respectiv, ea, de asemenea, pot participa, ca o încălcare a metabolismului, diabet, excesul de greutate, hipertensiune arterială, boli ale sistemului cardiovascular și multe altele.

Dacă doriți să mențină o viata sexuala.

Dacă doriți să mențină o viata sexualaPrintre efectele adverse la anumite medicamente, cum ar fi antidepresive, medicamente tensiunii arteriale, și chiar medicamente populare pentru cresterea parului, din păcate, există probleme de erectie. Uimitoare vinovat, cu toate acestea, poate fi o raceala obisnuita.

În opinia doctorului Fialy poate la probleme de erectie contribuie la o serie de medicamente. “De foarte multe ori, de exemplu, bărbații sunt rezolvate la stres și stresul de lucru de diferite tipuri de sedativy, antidepresive, și așa mai departe acest lucru Este complet fără îndoială, un grup de medicamente care pot disfuncție erectilă de a participa sau de a aprofunda lor. Mai departe, acestea includ medicamente de înaltă presiune de sânge, hormoni și multe alte medicamente și medicamente”, a declarat doctor Фиала.

Doctor Walker sfătuiește nu au putut ocupa loc de muncă după terminarea timpului de lucru. “Nu lucrați, când vă întoarceți acasă de la lucru, am de gând să lucreze în vacanță și conectați activități suplimentare de atenuare a stresului, ca de exerciții fizice.”

Somn suficient, în opinia doctorului Walker, cel mai important, de la tineri de sex masculin, care au un nivel scăzut de testosteron joacă un rol important în capacitatea lor de a obtine o erectie. Dormi nevoie de nu mai puțin de șase ore, dar ideal în șapte-opt ore de somn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *